top of page

Ajanvaraus

Parhaiten pystyt varaamaan ajan vastaaotolleni puhelimitse tai eri viestintävälineitä käyttämällä. Suosin erityisesti viestejä, sillä ehdin huonosti vastaamaan puhelimeen.

Mikäli en ehdi vastaamaan puheluusi, vastaajaan kannattaa jättää viesti tai laittaa perään tekstiviesti, sähköposti tai WhatsApp-viesti. Tällöin tiedän ottaa uudestaan yhteyttä. 

Nettiajanvarausta en harmillisesti pysty hyödyntämään, sillä kovan ruuhkan vuoksi joudun rajoittamaan uusien asiakkaiden määrää.

Vastaanotolleni on yleensä noin kuukauden jono. Peruutusaikoja voi tiedustella ja pidän peruutuspaikoille listaa. 

Yhteystiedot

Puh. 045 2000 288

Tekstiviesti/WhatsApp samaan numeroon

sähköposti: tiina.makipere(at)gmail.com

Minkä ajan varaan?

Vastaanottoni on aikaperusteinen eikä sinun tarvitse tietää, mikä palvelu/hoitomuoto sopii juuri sinulle. Toisinaan oireen tai vaivan helpottamiseksi tarvitaan useampaa eri menetelmää. Mietitään yhdessä paras reitti! Palveluistani voit lukea tarkemmin täältä.

Uusille asiakkaille suosittelen 75 minuutin aikaa ensikäynniksi, jolloin vastaanotolla ehditään rauhassa haastattelemaan, tutkimaan ja tekemään tarvittavat hoidot. 

Muista myös maninita sairauskassan jäsenyydestä tai jos haet käynneistä korvauksen vakuutuksesta. 

Miten peruutan ajan?

Jos olet estynyt saapumaan vastaanotolleni, tee peruutus niin pian kuin pystyt. Voit peruuttaa ajan laittamalla sähköpostia, klikkaamalla varausvahvistusviestin peruutuslinkkiä tai txt/WhatsApp.

 

Muita asiakkaita on usein jonottamassa peruutusaikoja.  Peruuttamattomista käynneistä veloitan hinnaston mukaisen maksun. 

bottom of page